Alături de fermierii români!

Ceea ce se întâmplă cu producătorii și fermierii români este o crimă economică susținută de un guvern antinațional. Recoltele se strică pe câmp sau sunt cumpărate la prețuri de nimic de samsari, apoi vândute la suprapreț în piețe.
 Supermarketurile sunt pline de marfă din toată lumea, dar fermierii români nu au acces din cauza criteriilor și taxelor mari. Agricultorii sărăcesc, iar clienții plătesc tot mai mult pentru produse.
 E nevoie de măsuri urgente pentru a revitaliza agricultura românească și a reface circuitul economic firesc: producție – recepție – stocare – procesare – vânzare. Fără aceste verigi, sistemul se degradează până la dispariție.
 Competitorii direcți ai agriculturii românești au destabilizat industria agroalimentară. Revitalizarea companiilor autohtone este dificilă, dar necesară pentru a păstra suveranitatea națională.

Un comentariu la „Alături de fermierii români!”

  1. Ori li sa oferit sa fie ținute după recoltă în silozuri unor samsari dar să și plătească chirie ,ca după câteva luni abia să se facă analiza la cereale,unde bineinteles găsesc ei boli sa dea preț de nimic pe ele.Cunosc caz real al unui consătean de al meu care cultivă 120 Ha de teren.
    E strigător la cer !

    Răspunde

Lasă un comentariu