Normalii sînt fasciști

Campania de denigrare a Coaliției pentru Familie cunoaște un nou episod, care s-ar putea rezuma într-o parafrază după Eliade: ”Normalii sînt fasciști”. Propaganda neomarxistă folosește etichetele vechilor marxiști, care încă nu și-au pierdut puterea. Urmașii lui Lenin, Stalin și Pol Pot știu din experiență că nu e nimic mai eficient decît să-i dai un nume infamant adversarului și să-l rostești de atîtea ori încît pînă și realitatea pe care o exprimă acela va fi percepută, în cele din urmă, drept o infamie. În cazul nostru, dacă normalii sînt fasciști/ naziști și normalitatea însăși este fascism/nazism sadea.

Prof. univ. dr. Gh. Iancu, fost Avocat al Poporului, a făcut o afirmație interpretabilă sîmbătă seara, într-o emisiune la TVR pe subiectul inițiativei de modificare a Constituției introduse de Coaliția pentru Familie (CpF). Provocat de întrebarea insidioasă a unei oponente a inițiativei CpF, dl Iancu a spus că Hitler a hotărît lichidarea evreilor ”abia în 1942, cînd a început să înnebunească”.

Adversarii normalității au și croșetat o nouă acuzație la adresa CpF, pornind de la spusa lui Iancu.

S-au sezisat mai întîi comisarii politici Sorin Cucerai și Sorin Ioniță, care au combătut subțire pe Facebook. Cică, de vreme ce Iancu este pentru normalitate, ca și CpF, toate opiniile lui Iancu și le însușește și CpF. O mai mare prostie am auzit mai rar. Și încă: dacă nimeni din tabăra normalității nu s-a delimitat de ce-a zis dl Iancu despre Hitler, e clar că au fost de acord. Nu contează că nu despre Hilter era dezbaterea și că a intra într-o discuție pe subiectul ăsta, însemna o deturnare a dezbaterii propuse: cea despre modificarea definiției căsătoriei. Nu contează nici că dl Iancu a vorbit în nume propriu, nu ca purtător de cuvînt al CpF (în platou se afla și o doamnă avocat cu această misiune). Nu contează nici măcar că dl Iancu n-a spus ce îi pun Cucerai, Ioniță & Co în gură: că Hitler ar fi fost OK pînă în 1939.

Mă rog, mai laborios s-a exprimat pe chestiune un anume Gelu Duminică, apărător din oficiu al minorităților de orice fel, pe site-ul Adevărul.

El a insinuat parșiv că ideile Coaliției pentru Familie sînt la fel de primejdioase ca cele ale lui Hitler și că ele trebuie blocate, chiar dacă ar fi susținute de o largă majoritate, căci de un sprijin asemănător s-a bucurat și nazismul!

Mai mult, a afirmat că ideile lui Hitler privind combaterea homosexualității ar fi relativ similare cu cele dezvoltate, în acest moment, de cei ce doresc să ne protejeze, prin schimbarea Constituţiei”.

Pentru aceste minciuni sfruntate, care sunt menite să lezeze imaginea Coaliția pentru Familie, Gelu Duminică ar trebui acționat în judecată.

Revenind însă la preopinenta dlui Iancu, am observat ceva cu adevărat grav în discursul ei, un fals argument folosit deja de mai mulți pidosnici: că votul majoritar dintr-o democrație este egal cu votul majoritar dintr-o dictatură. Pentru distinsa reprezentantă a cauzei anormalității, libertatea de a alege este deplină în totalitarism, ca și în dictatură și, în consecință, un vot dat sub o dictatură este le fel de legitim ca unul dat în democrație.

Cu alte cuvinte, doamna cu pricina a susținut că nu e democratic un vot al majorității românilor ce ar putea fi dat în referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie, chiar dacă acesta este declanșat după toate regulile legii, considerat constituțional de către Curtea Constituțională și hotărît de două treimi dintre parlamentari, într-un regim democratic. De ce? Pentru că și măsurile regimului nazist au fost aprobate de largi majorități prin vot!

Iată o dovadă irefutabilă de logică, bun simț și democrație! Una care i-a sensibilizat pînă peste poate pe unii dintre directorii noștri de conștiințe, mari apărători ai rațiunii, libertății și civilității.

Una peste alta, cu cît se apropie referendumul, cu atît se întețește isteria în rîndurile băiețeilor ăștia. Și cu cît vor deveni mai isterici, cu atît mai mult vor striga: fasciștii, naziștii, rasiștii, homofobii! Într-o încercare penibilă de a-și justifica moral imoralitatea, de a trece drept normal anormalul și de a scuza ideologic ideologia criminală care îi animă: neomarxismul.

6 comentarii la „Normalii sînt fasciști”

  1. Propun sa defilam atunci daca tot suntem normali si catalogati drept fascisti, cu fasciile romane! Mai bagam in fata si vulturul imperial roman si gata, nimeni nu va mai avea curajul sa spuna ca nu respectam traditia.

    • Evident că nu sîntem fasciști. Asta este numai o etichetă pe care ne-o pun adepții anormalității. Credeam că am fost limpede.

  2. Afisul postat la inceputul articolului s-ar cuveni sa aiba formularea: Conceput de Tata+Mama! Pe temei biblic!

  3. Pentru cine stie destula engleza poate sa vada filmul Endgame al lui Alex Jones (nu cel produs de Holywood) unde e clar ca idealull Noii ordini Mondiale este reducerea populatiei. Dar nu miliardarii…

Comentariile sunt închise.