Români de Aur

Nostalgie, respect, mîndrie, bucurie – ne-au făcut să simțim din nou, în această seară, tricolorii din Generația de Aur a fotbalului românesc.
Au fost glorioși pe teren ca jucători, în urmă cu decenii, iar unii dintre ei sînt astăzi performanți ca antrenori și manageri.
Prin efortul și seriozitatea lor de astă seară, ne-au oferit din nou un crîmpei de fericire și au dat aripi sentimentului național.
Am avut oameni de valoare, avem oameni de valoare, vom avea oameni de valoare. Națiunea noastră e capabilă de lucruri mari. În sport și în orice alt domeniu.
O reverență tuturor românilor de aur, adică acelora care ating excelența în ceea ce fac.

2 comentarii la „Români de Aur”

  1. Deoarece paginile Facebook alui Lulea Dorin nu o mai vad deloc și pagina o vad foarte rar las aici un comm touching

    AUR poate recrea a 2 a oara la GRANDE ROUMANIE mai falnica și trufaşa decât a fost imaginata de Calu cu spada de otel de 40 de kg și cu Coroana de Otel de Tun pe cap , intre camarazii lui de rasboiu , dar și de domnitorii Romani care acum sunt AUR Symbols . Eterni și Gloriosi . Felicitări și lui George Simion pentru asta . Ṣi lui Marius Dorin Lulea AUR Grand Builder. Şi lui Claudiu Târziu . Și tie dragul meu Adrian Axinia . Cei 4 cavaleri Anti Apocalipsa . Și mie ca v-am găsit . Și mie ca m-ati găsit .

    Voteaza AUR cu gândurile la tine la viata ta la copii tăi la nepotii tai si șterge cu buretele toată mizeria din cei 34 de ani care ti-au făcut viata un cosmar amar . Avem soluții pentru tot ce te doare mai tare Romani de pretutindeni . Hai sa le aplicam împreună si sa trimitem la gunoi pe tortionarii criminalii incompetenții specialii nesimțiți ai Istoriei noastre . De ce sa îți plânga inima de durere ? Hai cu noi . Voteaza AUR oriunde ai fi ! GLORIE !

    Răspunde

Lasă un comentariu