Revoluția conservatoare cuprinde Europa

Victoria partidului Adunarea Națională, condus de Marine Le Pen și Jordan Bardella, în primul tur al alegerilor parlamentare din Franța dă o putere sporită revoluției conservatoare care cuprinde Europa.
În acest context, este așteptată o schimbare de atitudine semnificativă a partidelor care alcătuiesc majoritatea Parlamentului European (PE): popularii, sovialistii si progresiștii. Poate vor fi înțeles, în sfîrșit, că popoarele din Uniunea Europeană s-au săturat de dictate ideologice, care lovesc în credința creștină, familie, națiuni și în libertate.
În zilele care urmează, se va finaliza și procesul de alcătuire a grupurilor politice din PE și vom avea tabloul complet al forțelor suveraniste și al celor globaliste care vor fi încleștate în luptă pentru următorii cinci ani.
Grupul ECR, din care face parte delegația AUR, se reunește de azi pînă vineri în Italia, pentru structurarea lui și stabilirea unei strategii.
Aflat în drum spre întrunire, vă salut cu drag și vă asigur că apărăm interesul național.

2 comentarii la „Revoluția conservatoare cuprinde Europa”

  1. Nu cred mimic . Au castigat comunistii . Cu toata Melloni si usa secreta pentru AUR . Nu e de ajuns .
    Nu vad ce se mai poate face . Macar de rezolvat Soso & Lazarus În rest pauza . Somaj total . Eu propun sa infiintam din nou Radio Euroeuropa Libera . Varianta Conservatoare AUR COCĂLARĂ .

    Răspunde
  2. Din pacate RN lui marine Le Pen nu are NIMIC conservator in el. Este pro avort, pro LGBTWERW…, pro secularism al societatii, vandut 300 procent elementului impotriva caruia s-au luptat stramosii nostrii in ultimii 200 de ani, etc. Vorbeste ceva vag despre migratia ilegala ( si cealalta ??) dar motivul pentru care au votat-o multi este numele Le Pen cu rezonanta data de tatal ei, adevarat nationalist, pe care l-a dezonorat si dat afara din partid.

    Răspunde

Lasă un comentariu