Personalități care mă creditează în cursa pentru Primăria Bucureștiului

Am onoarea să fiu susținut în cursa pentru Primăria Capitalei de o serie de personalități ale lumii românești, care nu întîmplător îmi sînt și prieteni. Astăzi, primii șase:

Marcel Petrișor, scriitor, fost profesor, fost deținut politic anticomunist timp de 13 ani, președinte al Federației Române a Foștilor Politici Luptători Anticomuniști.

Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă, ctitor a trei spitale, patru mănăstiri, două biserici și o editură, medic, cercetător și publicist creștin neobosit.

Răzvan Codrescu, scriitor, traducător, publicist, editor, unul dintre cei mai importanți doctrinari ai Dreptei de la noi.

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, antreprenor, iubitor de artă, diplomat și filantrop, pe urmele marilor săi înaintași.

Sorin Lavric, doctor în Filosofie, scriitor, traducător și publicist, unul dintre cei mai pregnanți intelectuali publici de dreapta de la meridian românesc.

Ioan Popa, pictor bisericesc care și-a pus ampreta pe lăcașurile de cult ortodoxe din mai multe țări și și-a înscris în palmares una dintre cele mai frumoase biserici, ”Arca Noetica” de la Alba Iulia, în care s-a întrecut pe sine în măestrie.
Le mulțumesc tuturor cu inima!
Îi mulțumesc, de asemenea, cu plecăciune, prietenului Irinel Cîrlănaru, care a făcut acest film.