DREPTATE PENTRU ROMÂNIA

De 25 de ani lucrez, din rîndurile societății civile, pentru apărarea identității naționale, promovarea culturii naționale, afirmarea suveranității naționale și cunoașterea adevăratei istorii naționale.
De 25 de ani mă aflu în linia întîi a apărării credinței creștine, a promovării unui stil de viață creștin, a afirmării valorilor creștine, pentru cunoașterea unei căi de mîntuire personală și comunitară.
De 25 de ani fac politică în interes național, fără să fi intrat în vreun partid politic, utilizînd mijloacele societății civile, pentru a determina schimbarea în bine a României.
N-am apărut peste noapte, propulsat în politică de vreun grup de interese, de vreun cerc ocult sau de vreun serviciu secret. Tot ce am făcut este clar ca lumina zilei și ușor de verificat.
De un sfert de veac slujesc un crez. Dar în ultimii ani și mai ales după ce a fost boicotat, la modul abject, Referendumul pentru căsătorie, din octombrie 2018, am realizat tot mai mult că nu mai sînt de ajuns instrumentele civice pentru a îmbunătăți viața noastră, a tuturor. De aceea, am participat la înființarea partidului Alianța pentru Unirea Românilor, alături de George Simion și de alți foarte mulți și foarte buni compatrioți, care, la rîndul lor, au jertfit zeci de ani din viață pentru interesul național.
De aceea, astăzi vreau să candidez la una dintre cele mai importante funcții de demnitate publică din România: cea de primar general al Bucureștiului. Nu cu iluzia că voi strica jocurile marilor blocuri politice desprinse din partidul comunist, ci cu speranța că voi face auzit mesajul Alianței pentru Unirea Românilor. Iar mesajul acesta este:
”Gata! Pînă aici! Ne-am săturat să fim umiliți, furați, mințiți, manipulați, folosiți, disprețuiți. Ne-am săturat ca toate valorile, credințele și idealurile noastre să fie batjocorite. Ne-am săturat ca viitorul să ne fie pus sub semnul întrebării. Ne-am săturat de incompetenții, corupții și ticăloșii care s-au cocoțat în fruntea comunităților locale și a statului român, pentru a se înbogăți și pentru a trăi ca stăpînii de sclavi, pe seama muncii românilor cinstiți. Ne-am săturat să ne fugă din țară frații din pricina sărăciei. Ne-am săturat de ideologiile de import, care sînt în răspărul felului nostru românesc de a fi. Vrem să facem o Românie puternică, respectată și demnă. Vrem o țară care să-i întoarcă la sînul ei pe toți românii pribegiți prin lume. Vrem să reîntregim țara în granițele ei firești, cele de la 1918. Vrem să reunificăm moral-spiritual și social-politic românii. Vrem dreptate pentru România!”
Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid dedicat cu adevărat Familiei, Națiunii, Credinței creștine și Libertății.
Sîntem singurii din spectrul politic românesc în care Biserica are un aliat natural. Singurii care cinstesc Armata Română, datorită căreia mai avem astăzi un stat. Singurii care am dovedit, cu mult înainte de a deveni un partid, că sîntem pentru Familie și pentru Libertate.
A fi alături de A.U.R. devine, de aceea, o datorie de conștiință pentru fiecare român onest, iubitor de țară, cu frică de Dumnezeu și cu recunoștință față de generațiile care s-au jertfit pentru România.
Miza acestor alegeri locale este de a face vizibil pentru toți românii drapelul pe care l-am ridicat. În jurul lui sînt chemați să se adune oamenii care mai cred în România. Noi, A.U.R., credem în România, credem în București și credem în fiecare petec de pămînt românesc. Dumnezeu să ne ajute!