Începe conferința conservatoare Make Europe Great Again (MEGA)

Conferința Make Europe Great Again (MEGA), care va începe azi, la Palatul Parlamentului, a fost prefațată aseară de o cină de bun-venit oferită oaspeților noștri din străinătate.
Am fost foarte bucuros să-i revăd pe prietenii de idei alături de care am mai participat și la alte evenimente conservatoare, în România, Europa sau SUA, așa cum este strălucitul om de știință american Robert Malone, precum și să-i întîlnesc pentru prima dată față către față pe alți lideri politici și directori de opinie conservatori de primă linie, precum activista americană pro-life Alveda King, eurodeputatul olandez Rob Roos, vicepreședinte al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), sau Bruce LeVell, un reprezentant de vîrf al administrației lui Donald Trump.
În calitate de președinte al Institutului de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu „, al partidului AUR, care organizează MEGA, este o onoare și totodată o plăcere să fiu gazda unui eveniment care reunește aproape 200 de personalități conservatoare din 30 de state.
Vă invit cu drag să urmăriți live desfășurarea lucrărilor pe pagina mea de Facebook, pe pagina Institutului ori pe pagina AUR, începînd cu ora 15.30.

3 comentarii la „Începe conferința conservatoare Make Europe Great Again (MEGA)”

  1. Mult succes. Voi publica pe toate rețelele de socializare unde am cont lucrările acestui congres pentru că televiziunile au alte priorități și nici măcar nu-l vor aminti în afară probabil de Realiatatea+ care are o deschidere față de AUR.

Comentariile sunt închise.