Ghiozdanul de AUR

20.000 de ghiozdane, cu tot necesarul începutului de an școlar, au plecat astăzi din Piața Victoriei spre cele mai nevoiașe sate din România. Aceasta este inițiativa membrilor și simpatizanților AUR, care, din puținul fiecăruia, stau cu inimile și cu fapta alături de românii mai greu încercați de viață.

Cred în solidaritatea comunității noastre și în sprijinul reciproc, așa că sunt bucuros să vă anunț că partidul AUR și membrii/simpatizanții noștri au inițiat un proiect deosebit pentru a ajuta copiii noștri în această perioadă importantă a anului școlar! Am decis să oferim peste 20.000 de ghiozdane echipate complet, cu tot ce este necesar pentru începerea școlii.

Împreună, am strâns resurse și ne-am mobilizat pentru a asigura că fiecare copil are acces la un ghiozdan plin cu caiete, rechizite, și tot ce are nevoie pentru a porni cu dreptul în noul an școlar. Este o dovadă a angajamentului nostru pentru educație și viitorul tinerilor noștri.

Această inițiativă este doar unul dintre multele proiecte în care AUR se implică pentru comunitatea noastră. Suntem dedicați în a face România un loc mai bun pentru toți cetățenii săi.

Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai luminos pentru generația viitoare!