Alături de George Simion!

Azi, de la ora 12.00, am fost la Parchetul General alături de colegul și prietenul George Simion, președintele AUR, care a cerut o audiență la procurorul general sau la procurorul care se ocupa de cazul „semnăturilor false pentru alegeri”.
După o oră și ceva de așteptare, tot nu a fost primit.
George Simion este decis să ajute la lămurirea cît mai rapidă lucrurilor în acest dosar și este gata să-și asume toate consecințele. Dar nu poate accepta politia politică practicată contra partidului și influențarea alegătorilor prin astfel de mașinațiuni demne de sistemele totalitare.

9 comentarii la „Alături de George Simion!”

 1. Tine minte draga Claudiu . Percheziția informatica nu se face apriori . Se face în procesul penal după faza de camera preliminara și anume la Fond . Ea poate fi dispusa numai de Judecator la cererea părților adica Procurorul de ședință sau Avocatul Apărării . În rest e haiducie securista pe culoare tactice a la Coldea și Cocoru .

  Răspunde
 2. Like the dust that settles all around me
  I must find a new home
  The ways and holes that used to give me shelter
  Are all as one to me now
  But I, I would search everywhere
  Just to hear your call
  And walk upon stranger roads than this on
  In a world I used to know before
  I miss you more
  Than the sun reflecting off my pillow
  Bringing the warmth of new life
  And the sounds that echoed all around me
  I caught a glimpse of in the night
  But now, now I’ve lost everything
  I give to you my soul
  The meaning of all that I believed before
  Escapes me in this world of none, no thing, no one
  And I would search everywhere
  Just to hear your call
  And walk upon stranger roads than this one
  In a world I used to know before
  For now I’ve lost everything
  I give to you my soul
  The meaning of all that I believed before
  Escapes me in this world of none
  I miss you more

  Banks und Genesis

  Răspunde
 3. In aceasta postare posibil voi iesi si video , doresc , ca si ceilalți colegi , sa îl propun si sa il rog sa isi asume Presedentia Romaniei pe Domnul George Simion Președintele partidului nostru AUR in calitate de candidat al partidului AUR la Presedentia României . Sigur va fi un bun Presedinte in toate directiile de care România are mare nevoie urgenta . Amin !

  Răspunde
 4. Moooooooooorning !
  Uite a dat Soarele Marele !
  Haide la Vot !
  Pe toate cele 5 buletine de AUR !
  Eu am și cabina de vot pentru Senator !
  Tu ce ai ?
  Haide nu mai sta în casa !
  Ziua e scurta !
  În Olanda au 3 zile de vot !
  În Deutschland au 2 zile de vot !
  Tu câte ai ?
  Haaaaaaaaideeeeeeeeee !
  Ziua în care Soarele nu a mai apus niciodată pentru Toti Romanii !

  Engineer MSc . Lucaci Florentin

  Magic Poetry Grandmaster
  CEO Intl . Operations Oil and Gas

  Răspunde
 5. Ohooo si eu ma bucur ca o sa avem un presedinte tanar , care uraste comunistii , care uraste securistii , care uraste specialii nesimtiti , care uraste statul paralel , care uraste culoarele in justitie si asta nu de azi de ieri ci dupa cum mi-a fost dat mie de curand sa aflu ca presedintele nostru tanar inca de la o varsta extrem de tanara performeaza si este un as al celor de mai sus . Presedintele nostru si sa vrea sa se schimbe in abordari , nu mai poate , caci deja asta este modul lui de viata si il are inscris in ADN cu litere de AUR .Eu de cand sunt nu am mai pomenit un om , sa lupte cu atata precizie chirurgicala de inalta clasa cu fortele raului antidemocratice mafiote comuniste si securiste . Poate ca ar fi bine sa modificam un pic strategia partidului AUR si sa beneficiem cu toti de aceasta energie pozitiva si pe plan intern de maine presedintele nostru drag Simion George sa decreteze pentru toate niveluirile partidului AUR inceperea campaniei electorale si pentru Parlamentul Romaniei si Senatul Romaniei beneficiind astfel cu totii de resursele alocate in campania pentru Presedentia Romaniei mai ales ca AUR este un partid aparte cu o organizare si management diferita dar sanatoasa de cea a altor partide . Asta include bineinteles si prezentarea listelor de parlamentari si senatori inca de acum ca acestia sa aiba forta necesara sa se exprime LIBER . LIBER este un cuvant vechi german anume FRANCISC . In acest context de mai sus care e de fapt management de partid dragul nostru presedinte Simion va avea inzecit si insutit pentru ce si pentru cine sa se bata și o să câștige pentru români dar si pentru zecile de parlamentari si senatori . Oricum timpul este prea scurt intre Prezidentiale turul 2 si data oficiala din decembrie unde au fost aruncate alegerile pentru Senatul Romaniei si Parlamentul Romaniei . Nu ca fac pe marele strateg dar si un elev de liceu cred ca realizeaza asta si este un mare pericol ca alegerile pentru senat si parlament sa fie slabe dupa doua turniruri prezidentiale foarte puternice . Nu as vrea sa avem un parlament AUR si senat AUR alese la repezeala vlaguite de lupta presedintelui Simion pentru presedentia Romaniei . Acum hai sa zicem ca cu efort am reusit sa depasim handicapul impus din start AUR de catre partidele comprimate . Dar in toamna asta poate fi o eroare politica pe care AUR e dator de acum sa o previna . In fond asa cum au fost anuntate candidaturile pentru Europarlament inca de acum un an nu vad de ce nu ar fi anuntate public si candidaturile pentru parlament si senat inca de maine . AUR trebuie sa fie predictibil si luminos ca si pana acum Gata cu timpurile securiste comuniste ale altor partide cand listele de candidati se facea pe picior , pe SMS , prin bai si prin veceuri . AUR are puterea sa arate Romanilor un alt fel de societate un altfel de Romanie exact ca domnul Presedinte Simion George . Cu drag ,

  Răspunde

Lasă un comentariu