4 comentarii la „AUR este soluția!”

 1. Da asa e . Voi încă nu prea știți poate Adi . Eu pe lângă super bun la carte chiar exceptional și genial pe multe direcții eram pe semicursa toată vara , sau 5 ore la tenis de câmp , sau la Floreasca la 6.00 de făceam 20 de bazine cu un Campion și la 8.00 eram la Facultate , sau la baschet 5 ore de se rupea coșul, sau handbal . Ma uit la ei sunt firavi albi străvezii îmbătrâniți unii . Nu- mi place ce vad . A și box ca am făcut KO în 1 secunda o colega VOTATI AUR CA ALTFEL ESTE JALE VA IA GAIA !

  Răspunde
 2. Nu vă lăsați intimidați. Sper că aveți salvat în cloud datele de pe laptopurile și telefoanele confiscate. Nu vă lăsați! Intimidările astea de doi lei le vede toată lumea conștientă. Să sperăm că poporul nu este atât de degradat încât să nu vadă. FORȚA AUR!

  Răspunde
 3. Ca fost sportiv, pot să fiu doar trist de ce se petrece acum în sportul românesc. Aș da cel mai tragic exemplu după părerea mea:,,Rugby-ul”.Care pe lângă nivelul negativ de performanță a ajuns totuși la Campionatul Mondial.Jalnic este faptul că ,,FRR”nu poate să își permită nici măcar să joace pe Arcul de Triumf,cu toate că acel stadion este destinat Rugbi-ului și care a mers pe profit anul trecut ,datorită politicii PSD- PNL,se roagă pe la uși pentru a avea unde juca națională!
  Și cam peste tot este acest dezinteres de a stimula sportul în general.Ei doar fură banii ,nu ii investesc.
  Forța AUR.
  AUR pentru sportivii României!

  Răspunde
 4. Aşa e : ROMÂNIA este AUR. Dar ce folos?Cînd Credinţa lipseşte, AURUL se pîngăreşte. …Fericiţi cei cu inima curată!… Doamne ajută-i pe cei credincioşi!

  Răspunde

Lasă un comentariu