O voce bine auzită pe scena europeană

Am început săptămâna în forță și continui în același ritm. După cum am promis, fac naveta București – Bruxelles, iar astăzi voi fi în Parlamentul României, după trei zile pline petrecute în Parlamentul European (PE).
Delegația noastră a pornit cu dreptul în PE, intrînd în grupul ECR, unde se află prietenii italieni de la Fratelli d’Italia și cei polonezi de la PiS, ca să amintesc numai delegațiile cele mai numeroase.
Ca lider al delegației AUR, sînt hotărît să aducem schimbări semnificative privitoare la prezența românească în PE și să ne facem vocea bine auzită pe scena europeană.
Iar puterea mea vine de la dvs, cei care m-ați trimis acolo prin vot!

2 comentarii la „O voce bine auzită pe scena europeană”

  1. Trebui blocat Mark Rute. Olanda a blocat românia pt. Schengen. Trebui plătit cu vırf şi îndesat… Claudiu FĂ apel la istorie. Atacă fără menajamente orice stat european. Franţa de ce are colonie, Olanda de ce are colonii, Germania de ce a ınceput războaie, Austria, imperiul habsburgic de ce ne a LUAT transilvania, de a a omarıt milioane de daci, grofii din Ungaria. TOATE STATELE capitaliste au mıinile pline de sınge nevinovat. Spania, Portugalia şi Anglia au distrus MEXICUL, Perú, Argentina, Brazilia. Statele Unite au distrus AFRICA, comerțul cu sclavi, bomba atomicá. Mii de milioane de oameni au distrus aceste ţárii. Ex : numai spaniolul Torkemada a omorît 2 milioane de olandezi. NUMAI statele din Europa răsăriteană, CARE, toate la un loc au fost un popor, popor ce vorbeau aceeaşi limbă, fiind distrus de către popoarele migratoare, CARE NU erau altceva decıt bande de mercenari sub oblăduirea marelui IMPERIU roman. Reaminteştele, prostilor de capitalişti să-şi ınveţe propria istorie. Dacă nu fac că noi, INTREABÁ-I DE CE S-A REETRAS ANGLIA DIN U.E.. SI O SPUN CU TOATĂ RESPONSABILITATEA. DACĂ ANGLIA S-A RETRAS. DE CE NU NE RETRAGEM ŞI NOI. E ANGLIA MAI PROASTĂ CĂ NOI.

Comentariile sunt închise.