Guvernul Ciolacu a aruncat țara în HAOS prin cîteva hotărîri inepte!

După e-factura, a venit e-TVA, care i-a dat peste cap nu doar pe antreprenori, ci și pe contabili. Azi, contabilii protestează la sediul guvernului. Dintre antreprenori, mulți își vor închide afacerile. Iar ceilalți români vor fi supravegheați atent cu privire la preferințele lor culinare, vestimentare sau de alta natură, pentru care vor plăti.
Ministrul Grindeanu oprește circulația pe Valea Oltului, fără explicații logice, făcînd mult mai grea viața transportatorilor, dar nu numai.
Trenurile au sute de minute întîrziere din pricina amînării pînă la calendele grecești a reabilitării căilor ferate, iar nesatisfacerea unor solicitări ale piloților a dus la anularea a opt curse TAROM numai în ultimele ore.
Vă reamintesc și ultimele adaosuri la legislația rutieră care lasă oameni nevinovați fără permis de conducere luni de zile, pentru că guvernul a achiziționat drug-testere de proastă calitate, care dau erori mari.
Faptul a provocat inclusiv reacția de respingere a ordonanței guvernamentale cu pricina de către medicii legiști, care primesc prin ea obligații neconforme.

Un comentariu la „Guvernul Ciolacu a aruncat țara în HAOS prin cîteva hotărîri inepte!”

Comentariile sunt închise.