„Tot ce-i românesc nu piere” !

Astăzi, iunie 2024, se împlinesc de ani de la trecerea în eternitate a marelui nostru poet național, Mihai Eminescu. Prin vasta sa operă literară, politică, jurnalistică, prin versurile sale nemuritoare, Eminescu a reușit să ne ofere o fereastră către sufletul și cultura românească, devenind un reper literar și spiritual pentru generații întregi.

Opera sa rămâne o sursă inepuizabilă de inspirație și reflecție.

Să-i cinstim memoria și să păstrăm vie moștenirea sa literară, reamintindu-ne că „tot ce-i românesc nu piere „.

5 comentarii la „„Tot ce-i românesc nu piere” !”

 1. Felicitări Claudiu că nu ai uitat de Eminescu. Câți oameni politici au făcut-o? Merita o acțiune mai amplă cu actorii care au participat la videoclipurile electorale. Succes la Bruxelles și Doamne ajută lui George la președenție.

 2. Bună dragul meu Claudiu

  1. Deutschland are 16 landuri . Pe 17 când Simion se duce acolo sa vorbeasca cu Romanii Diasporei el trebuie sa facă turnirul acestor 16 tari . Nu te ducă în Deutscland sa vorbești asa un pic numai pe la München Stuttgart Bonn ca echivalent ca ai vorbit cu nimeni aproape . Deci mare mare grija la acest aspect . Dacă ceva nu e clar da la printer .

  2. De când mama naibii psdeii și pnleii ne stabilesc noua AUR datele alegerilor ? E delirant . Asta se face numai de comun acord ! Cu toate partidele . Nu le cumpărați toate balivernele lor securistice .
  Am vorbit .

 3. Bună dragul meu Simion

  1. Deutschland are 16 landuri . Pe 17 când Simion se duce acolo sa vorbeasca cu Romanii Diasporei el trebuie sa facă turnirul acestor 16 tari . Nu te duci în Deutschland sa vorbești asa un pic numai pe la München Stuttgart Bonn ca echivalent ca ai vorbit cu nimeni aproape . Deci mare mare grija la acest aspect . Dacă ceva nu e clar da la printer .

  2. De când mama naibii psdeii și pnleii ne stabilesc noua AUR datele alegerilor ? E delirant . Asta se face numai de comun acord ! Cu toate partidele . Nu le cumpărați toate balivernele lor securistice .
  Am vorbit .

  https://www.facebook.com/share/r/DKKquDLB7MPowKUP/

 4. Comunicat de Presa Românească
  Starea domnului Senator este buna
  De dimineața la consult prezenta un Catarg de 18 cm mare frumos batos drept patriot si curat !
  Cu acest catarg domnul Senator va trage în teapa pe toți coruptii miseii jigodiile hoții borfașii și ciorditorii de voturi ai României !
  Uniți vom Reuși !
  Castelul Majestatii Sale domnul Senator AUR
  Over Copy .

Comentariile sunt închise.