Strângem rândurile cu oamenii politici și formațiunile conservatoare, alături de care facem parte dintr-un curent aflat în creștere în Europa și în lume

Luptăm pe toate fronturile. În țară, să se respecte Constituția, democrația și statul de drept. În străinătate, să strângem rândurile cu oamenii politici și formațiunile conservatoare, alături de care facem parte dintr-un curent aflat în creștere în Europa și în lume.

Ieri am sosit la „Davos”-ul Estului, cel mai mare forum economic (și totodată politic) din Europa Centrală și de Est, care se desfășoară în Polonia, la Karpacz, și care reunește politicieni importanți și oameni de afaceri de calibru din peste 60 de țări din întreaga lume.

Timp de citeva zile, voi participa la o serie de dezbateri și conferințe, alături de personalități ale politicii europene și mondiale, precum fostul președinte ceh Vaclav Klaus, ministrul de externe maghiar, Peter Szijjarto, ministrul de externe polonez, Zbigniew Rau, fostul președinte georgian Mihail Saakașvili.

De asemenea, voi purta discuții directe cu reprezentanți la vîrf ai celor mai importante formațiuni care alcătuiesc Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), precum și cu parlamentari din cadrul partidului care conduce Polonia, Lege și Justiție (PiS).

AUR e respectat în țară de către poporul român și în afara granițelor de toți cei care nutresc aceleași valori și principii ca noi: națiunea, credința, familia și libertatea.

Nu sîntem singuri și sîntem peste tot. AUR pentru România! Doamne-ajută!

Un comentariu la „Strângem rândurile cu oamenii politici și formațiunile conservatoare, alături de care facem parte dintr-un curent aflat în creștere în Europa și în lume”

Comentariile sunt închise.