Proiect de Țară pentru România

Alături de George Simion, de întreaga conducere a partidului și de colegii din forul legislativ, azi am găzduit la Parlament prima conferință a Platformei politice create în jurul Alianței pentru Unirea Românilor. Un demers concret, deschis tuturor celor dispuși să contribuie direct la schimbarea în bine a României, fără a le cere neapărat înregimentarea în AUR cu carnet de partid.

Participanții – specialiști, practicieni, dar și oameni politici de diverse orientări cu expertiză în economie, resurse energetice, agricultură, justiție, educație.

Ce vrem? Vrem să articulăm rapid un program de guvernare pe baza unui veritabil Proiect de Țară. Vorbă goală? Nu!!! Proiectul de Țară este o maximă urgență națională, cîtă vreme astăzi România nu e guvernată, ci, în cel mai bun caz, este administrată mediocru, la voia întîmplării, fără viziune, fără perspectivă, fără orizont.

AUR este mai mult decît un partid politic. AUR și-a propus să fie și ambiționează să rămînă o mișcare de renaștere națională dornică și capabilă să mobilizeze românii valoroși și competenți, care, cu energiile lor clăditoare, să repornească Țara. Facem asta în fiecare zi.