Încetați prigoana îndreptată împotriva românilor din străinătate care se întorc acasă!

Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR și-a luat o nouă țintă: românii care se întorc din străinătate să petreacă Crăciunul acasă, alături de copii și părinți.

Măsurile cu tentă nazistă de la frontieră și tratamentul umilitor pe care autoritățile guvernamentale le aplică, la intrarea în țară, împotriva cetățenilor români arată ura acestor indivizi împotriva propriei nații.

Dincolo de măsurile aberante impuse de cioclii sănătății din România, Rafila și Arafat, lipsa oricăror măsuri de igenă minimală, puse la dispoziția celor care așteaptă pînă la 10 ore pentru a intra în țară, este un indicator al disprețului profund al acestei coaliții împotriva românilor.

În calitate de președinte al Comisiei pentru românii de pretutindeni a Senatului, cer ferm încetarea umilirii fraților români care vin să sărbătorească Nașterea Domnului alături de copiii pe care nu i-au văzut de luni sau ani sau alături de părinții cărora le duc dorul.

Amintesc „coaliției pentru salvarea lui Iohannis”, PSD-PNL-UDMR, care impune măsurile draconice ale dictaturii medicale, umilindu-i pe români, că aceștia nu vor uita orele de chin petrecute în vamă.

Îi rog pe acești români să nu uite și să se bată pentru libertatea lor!

Să nu confunde Țara cu această șleahtă de trădători care trăiește de pe urma banilor trimiși de ei și care, ajutată de Sistem, face praf ce a mai rămas din România.