Despre candidatul AUR la președinție

Mistificarea, dezinformarea și manipularea sunt la ordinea zilei în această perioadă.
Unii cred că ne pot păcăli să le facem jocurile sau că măcar ne vor opri din drumul nostru spre schimbarea reală în bine a României.
Noi vom face ce facem dintotdeauna, vom rămâne autentici, în răspăr cu „strategiile politice” care ni se recomandă, și ne vom lupta cum știm mai bine.
În treacăt, reiau ce am mai spus, pe un subiect vânturat iarăși cu forță zilele astea, un partid serios trebuie să aibă propriul candidat la președinție, din interiorul lui.
De asemenea, AUR, care vrea să convingă electoratul că este soluția la problemele țării, nu poate să susțină un independent sau să propună o persoană adoptată recent.
Responsabilitatea este a liderilor AUR și în această bătălie.
Din această perspectivă, nici nu poate fi vorba de sprijinirea unei eventuale candidaturi la președinție a lui Mircea Geoană. Și nici nu a fost vorba în forurile interne ale partidului.
Las că dl Geoană nu are nici profilul unui candidat care să fie susținut de AUR, fiind un om de stânga, globalist și cu ceva schelete în dulap.

2 comentarii la „Despre candidatul AUR la președinție”

 1. Pentru mine exista 3 potențiali candidați la Președinția României:
  Claudiu Târziu,
  George Simion,
  Cristian Terheș!
  Indiferent care din acești oameni va candida ,eu voi susține cu tot ce îmi stă în putință!
  AUR ,VA DA PRESEDINTELE ROMÂNIEI.
  PÂNĂ LA CAPĂT!

 2. Undeva ın mediile de informare: televiziuni, presă etc, sınt aşazişii informatori şi ştiutori a toate. Se vede de departe, cum deschid gura, buna sau reaua lor intenţie. Eu nu aş răspunde la astfel de provocări. Dar liderii AUR trebui să spună: acesta e candidatul nostru! Acesta e programul nostru pentru ţară! CU cît mai repede cu ATÎT mai bine. România are nevoie de un adevărat program naţional. Să mă ierte Dumnezeu, Domnule Claudiu Târziu, dar pentru un program național de ţară, trebui cel PUȚIN 1000 de specialişti în domenii ca: industrie, infrastructurá, agricultură, comerţ, investitii, inteligență artificialá, MEDIU, schimbarea climatică petrochimie, energie electrică, termică şi solară; economie şi sistem bancar performant, ınvățămînt eficient şi performant, instituţii pedagogice şi istorice, apărare, sănătate, RELIGIE , CERCETARE . ŞI ce e cel mai important: ADUCEREA CELOR 4 ( PATRU) MILIOANE DE SPECILIŞTI, CARE LUCREAZĂ IN OCCIDENT, ACASĂ CU SALARIILE CARE LE AU ACOLO. ( ÎN STRĂINĂTATE AVEM 11 MILIOANE DE ROMĂNI-RAPORT AL BANCII MONDIALE). FACEȚI PROGRAMULPENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI PENTRU 50 SAU 100 DE ANI. TOTUL E POSIBIL.NU EXISTĂ : ,,NU POT”, EXISTĂ ,,NU VREAU SAU NU ŞTIU”. NU MAI PIERDEŢI TIMPUL CU FLORICELE: CĂ PARTIDUL CUTARE, A ZIS, A FĂCUT… AIURELI!! CÎINII LATRĂ URSU MERGE! FIŢI CLARI, ÎN EXPUNERE: NOI AUR, FACEM CUTARE, SAU CUTARE LUCRU, FACEM ASTA, ASTA… CU O FLOARE NU SE FACE PRIMĂVARĂ. E BUNĂ CARAVANA MEDICALĂ…DAR .. NU TREBUI CA SPECIALIŞTII SĂ FIE NEAPARAT MEMBRII DE PARTID. SPECIALIŞTI ŞINT OAMENI INTEGRI,DE ACEA NICI NU LE PLACE POLITICĂ. EI DORESC SĂ-ŞI FACĂ TREABA BINE. PENTRU ASTA AU MUNCIT O VIAŢĂ. ACESTA E ADEVĂRUL. CĂUTAȚII, REPEDE.

Comentariile sunt închise.