Vom învinge, apoi vom face ce am promis!

Am făcut un partid de la firul ierbii, fără vedete. După intrarea în Parlament, ni s-a reproșat că nu avem oameni cunoscuți, cu subtextul că sîntem ocoliți de aceștia.
Acum, că aducem persoane cu notorietate, tot nu e bine, că li se găsesc tot felul de pete în soare. Nu există unanimitate în aprecieri pentru nimeni.
O bună bucată de timp, mulți au așteptat să ne destrămăm, iar unii au aplaudat cele cîteva dezertări din rîndurile noastre. Însă, alte partide s-au rupt ori poartă războaie intestine. Profitînd de această situație, am preluat cîțiva oameni fără probleme la dosar și care s-au dovedit apropiați de valorile noastre, pentru a ne întări grupurile parlamentare și a fi capabili să ducem lupta la alt nivel. Nici treaba asta nu e văzută cu ochi buni.
Ani de zile, partidele de la putere, ong-urile finanțate de globaliști și presa năimită au încercat să ne prezinte ca pe o formațiune izolată și deci fără viitor.
Am deschis dialoguri internaționale, am organizat sau participat la evenimente cu alte partide suveraniste, iar adversarii ne-au acuzat de extremism.
Ca partid care se pregătește, responsabil, pentru guvernare, am căutat să normalizăm relațiile cu state care au o sensibilitate accentuată la naționalismul altora, iar adversarii și o parte din prieteni au văzut în asta un început de trădare.
Pentru mine nu e de mirare că, orice am face în politică, tot vor mai fi și nemulțumiți din tabăra care împărtășește valorile și principiile noastre. Întîi de toate pentru că nu oricine vede imaginea de ansamblu și nu oricare poate duce o luptă pe termen lung, cu toate consecințele care decurg din asta.
Mă adresez însă celor care se îndoiesc azi de noi, dar au avut încredere în mine de-a lungul anilor, și cînd nu eram în politică, ci în societatea civilă: aveți încredere pe mai departe!
Nu vă lăsați deturnați de aparențe și de propagandă! Nu vă smintiți de unele greșeli pe care le-am putea comite! Nu încetați să sperați și să ne susțineți! E singura șansă a noastră, a tuturor. Și vom învinge, apoi vom face ce am promis!