Revoluția conservatoare

Revenirea la normalitate printr-o revoluție conservatoare. Aceasta e urgența! O revoluție democratică, prin care românii să-și ia țara înapoi, cu bogățiile și valorile ei tradiționale, dar și cu tot cu statul confiscat astăzi de o tagmă de prădători care l-au subjugat intereselor străine.

 

Trei decenii de guvernări banditești ne-au adus în pragul extincției ca națiune. Sînt și destui maramureșeni printre cele aproape opt milioane de români risipite prin lume și care nu se mai întorc acasă în primul rînd din pricina stării foarte proaste a învățămîntului și a sistemului de sănătate din țară. Or, nu-i de mirare că azi se nasc mai mulți copii de români în străinătate decît în țară.

„Ce faceți cu țara asta?”, m-a întrebat direct un maramureșean din Baia Mare la întîlnirea noastră de seara trecută. Iată ce facem: cu toate puterile, cu jertfa și credința noastră ne facem părtași, cu folos, nevoilor adevărate ale românilor. Îi ascultăm și ne ascultă. Lucrînd cinstit și împreună, vom fi curînd suficient de puternici ca să impunem un guvern al redeșteptării naționale