Frica și speranța

România se înatorează tot mai mult. A ajuns la 52% din PIB, nivel foarte primejdios. În acest ritm, vom ajunge dependenți pe viață de alții.

România se amestecă în războiul din Ucraina, deși NATO nu este parte beligerantă. Ne pregătim deci pentru extinderea războiului și nu trebuie să vă mai explic ce înseamnă asta.

România este prima care se conformează tuturor măsurilor venite de la Bruxelles contra interesului național: Green Deal, PNRR, Pactul privind migrația… Rezultatele se măsoară în cifre dezastruoase pentru economie și în grade pe scara cutremurului social.

România e ținută în regim de subdezvoltare, ca teritoriu de extracție a bogățiilor naturale și a resurselor umane de calitate.

România este în avangarda statelor europene care renunță până și la a mima democrația pentru a stârpi orice opoziție politică. Libertatea devine tot mai mult o iluzie.

România este un stat capturat de o mafie transpartinică și transnațională. Interfața ei este alcătuită din politicienii partidului comasat.

Pentru românii lucizi și bine informați, toate acestea sunt limpezi și le dau fiori pe șira spinării. Frica de ce urmează este tot mai pronunțată în societatea românească.

Propaganda partidului comasat liberalo-socialist vrea să anuleze această frică, agitînd sperietori false. În loc să răspundă pentru că sleiesc țara de resurse și au închinat-o intereselor străine, politicienii partidului comasat ne spun că, dacă vor fi înlocuiți de la putere, va fi mai rău.

Or singura speranță pe care o mai pot avea românii este legată de schimbarea celor care guvernează această țară, separat sau împreună, de 34 de ani.

Asta este și frica lor, a celor din PSD și PNL, că poporul va mătura cu ei pe jos în alegerile care urmează.

De aceea, liberalii și pesediștii lovesc în speranța românilor. Ei încearcă să-i convingă pe români nu de bunele lor intenții, ci că opoziția este la fel de rea. Și pentru asta au la dispoziție toate mijloacele.

Drept pentru care lupta dintre partidul comasat PSD-PNL și singura opoziție, AUR, devine dramatică, precum cea dintre David și Goliat. Dar cu noi este Dumnezeu!

 

Un comentariu la „Frica și speranța”

  1. Trezirea!
    Acum ori niciodată!
    Peste 4 ani va fi prea târziu.
    RESPECT pentru munca pe care o faceți.

Comentariile sunt închise.