„Femeia, între normalitate și ideologie”, eveniment organizat de Institutul conservator „Mihai Eminescu”

De Buna Vestire, am bucuria să găzduiesc la Palatul Parlamentului din București Conferința cu participare internațională „Femeia, între normalitate și ideologie”, eveniment organizat de Institutul conservator „Mihai Eminescu”, pe care îl prezidez.

Am ales această zi pentru că ea este simbolică pentru femeia creștină. Maica Domnului este întruchiparea femininului absolut. În mamele noastre vedem chipul Ei.

Evenimentul face parte dintr-un efort mai larg de întoarcere la normalitate. Astăzi, ideologia neomarxismului amenință societatea. De aceea vrem să o prevenim și să anulăm efectele sale toxice.

Politica nu este doar pentru bărbați și nu trebuie făcută numai de bărbați. Este, în egală măsură, și pentru femei, chiar dacă e practicată îndeosebi de bărbați, politica fiind, de fapt, forma nesîngeroasă a războiului la vreme de pace.

Femei și bărbați, cu toții trebuie să fim împreună într-o lucrare clăditoare a Binelui în interes național. Numai uniți putem să facem ceea ce are nevoie România de azi, atît de decăzută din cauza celor care n-au condus-o, ci au batjocorit-o.