BEC s-a transformat într-o unealtă a propagandei LGBT în România

Cu doar câteva zile înainte de alegerile din 9 iunie, Biroul Electoral Central a reușit să stârnească confuzie și să provoace indignare în rândul românilor printr-o circulară fără precedent până acum în funcționarea instituției și a scrutinelor electorale.

Prin circulara nr. 1786C/BEC2024, BEC a transmis către birourile electorale de circumscripție un îndrumar privind interacțiunea la urne cu persoanele transgender, un material realizat de către o asociație pro-LGBT.

Fără a exista niciun fel de dezbatere, fără a fi măcar discutat documentul în spațiul public, o instituție a statului român s-a lăsat atrasă și folosită de organizațiile pro-LGBT și de către partidele care promovează aceste politici, pentru a le promova agenda și ideologia progresistă.

Prin acțiunea sa, BEC a neglijat normele legale în vigoare și nu a luat în calcul niciun moment efectele negative pe care acțiunile sale le produc.

Acțiunea BEC lasă de înțeles că statul român, condus de PSD și PNL, preia agenda pro-LGBT fără niciun fel de dezbatere în spațiul public. De altfel, așa cum am putut vedea din pozițiile publice adoptate de PSD și PNL în Parlamentul European în ultimii ani, cele două partide au votat și încurajat politicile progresiste. Din această acțiune, putem să înțelegem că PSD și PNL, cei care conduc statul român, pregătesc terenul pentru ca după alegeri să realizeze legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex.

Totodată, decizia BEC, organism care a ales să se substituie legiuitorului român impunând o procedură de recunoaștere juridică a genului unei persoane pe care legislația din România nu o recunoaște, nu face decât să creeze avantaje electorale partidelor care promovează politicile pro-LGBT, precum PSD și PNL, și le dezavantajează pe cele care susțin normalitatea, familia naturală, în speță AUR.

BEC alege să perturbe procesul electoral impunând un îndrumar care contravine legislației din țara noastră.

În consecință, AUR solicită Biroului Electoral Central retragerea de urgență a circularei nr. 1786C/BEC2024.

 

2 comentarii la „BEC s-a transformat într-o unealtă a propagandei LGBT în România”

 1. Așa cum ați apus dumneavoastră domnule Târziu, există :
  BĂRBAT și FEMEIE în familia normală.
  SOȚ -SOȚIE ,
  Așa a lăsat,,Bunul Dumnezeu „omenirea.
  Restul ….LGBT….Bolnavi ca cei care conduc destinele lumii.

  Răspunde

Lasă un comentariu