AUR te aude!

Și nu doar atît, ci te și ajută. Un program național în beneficiul tuturor românilor. Astăzi, l-am făcut cunoscut și cetățenilor din Piatra Neamț, alături de parlamentarii de Neamț ai AUR, deputat Mitrea Dumitrina și senator Sorin Lavric.

 

Am întîlnit oameni fără speranța că se mai poate face ceva, oameni nemulțumiți de politicienii locali și de neîmplinirile administrației locale, oameni care își pun ultima nădejde în AUR, oameni care s-au lăsat convinși să acționeze politic…

Noi avem convingerea că România poate fi salvată, că în poporul român sînt multe persoane cinstite, pricepute și jertfelnice, care pot și merită să conducă țara, că noi, AUR, le putem coagula într-un efort de renaștere națională, că știm ce trebuie făcut și putem readuce adevărul și dreptatea în România.

2 comentarii la „AUR te aude!”

 1. Buna seara! Am o problema si sunt curios daca AUR chiar ma aude. Sunt plecat in UK de mai multi ani iar in Romania am o sora cu handicap accentuat, ( intarziere mentala) care locuieste cu bunica mea, desigur o alta persoana are grija de ele . Sora mea are buletinul expirat, iar alte documente au fost distruse cand face crize de nervi. Eu din motive personale nu pot ajunge in Romania ca sa pot face documentele, va rog sa ma mi dati un stat ce pot face sau daca ma puteti ajuta, ( sora locuieste in com Izvoarele, jud Tulcea) Va Multumesc!

  • Stimate domn,

   Am primit solicitarea dv in cadrul programului „AUR te aude”.
   Dupa consultarea specialistilor nostri, din punct de vedere legal dv. trebuie sa dati o imputernicire unei persoane sa se ocupe de actele sorei dv. Asta daca sora se afla legal in grija dv. Daca nu, imputernicirea trebuie facute de persoana care o are legal in grija.
   Parlamentarul nostru pe zona poate acorda asistenta suplimentara, daca ne dati toate contactele necesare pentru acest lucru.

   Cu respect,

   Senator Claudiu Tarziu

Comentariile sunt închise.