Aberant: Un elev român este sancționat pentru patriotism!

Sunt realmente scandalizat de cazul elevului Vlad Țăranu de la Colegiul Tehnic „George Bariți” din Baia Mare, caz care sintetizează toată toxicitatea sulfuroasei corectitudini politice globaliste ce inundă și mutilează pe nesimțite toate societățile.
Un elev român de clasa a X-a, sancționat pentru … patriotism? Este uluitor!!! I-a fost scăzută nota la purtare, i s-a administrat o mustrare scrisă și i-a fost impusă consilierea psihologică după ce a adus în școală câteva stickere pe care scria „Eroii nu mor niciodată” și „Basarabia e România”.
Conducerea Colegiului Tehnic „George Barițiu” a considerat că acestea ar fi „materiale care, prin conținutul lor, atentează la independența, suveranitatea și integritatea națională a țării, care cultivă violența și intoleranța”, deci elevul trebuie pedepsit pentru propagandă unionistă, culmea!, într-un colegiu al cărui patron spiritual este unu ilustru precursor al unionismului.

2 comentarii la „Aberant: Un elev român este sancționat pentru patriotism!”

  1. Astfel de acțiuni antinationale, antiromânești și profund antiumane (pentru ca îngrădesc și interzic un drept fundamental, dreptul la libera exprimare) trebuiesc condamnate cu cea mai ferma poziție, pentru ca astfel de acțiuni sunt îndreptare împotriva tineretului -în primul rand- tocmai pentru distrugerea viitorului acestui popor.
    Directorul, profesorii care au fost de acord cu aceste sancțiuni, cu însăși ideea de sancțiune, trebuiesc dați afară din învățământ, anulate pensiile și judecați pentru afronta adusa poporului român. Astfel de indivizi nu numai ca nu au ce cauta în învățământ, dar ei sunt o rușine și un cancer pentru societatea românească. Iar la cancer nu exista decât o solutie: bisturiul!
    Va trebui sa scoatem pe viu cancerul globalist din societatea românească, indiferent cât de dureroasa va fi operația.
    Doamne ajuta!

    Răspunde

Lasă un comentariu