Un rol dezonorant și inacceptabil!

Marcel Ciolacu a mai finalizat un număr de slugărnicie politică pe socoteala României care ne va costa scump în următorii patru ani. Mașina de propagandă a liderului PSD anunță că țara noastră a obținut un post important de comisar și o funcție de vicepreședinte al Comisiei Europene.

Parțial adevărat: postul de comisar pentru Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie nu face parte dintre cele pentru care s-au bătut candidații cu mari pretenții. Iar poziția de vicepreședinte al comisiei este relevantă doar în condițiile în care este ocupată de un politician experimentat și cu legături puternice în propiul partid.

Roxana Mînzatu nu este un personaj de prim rang în politica românească și nu face parte din elita partidului care a susținut-o. Ea va fi doar un colaborator docil și disciplinat al Ursulei, fără șanse de a-și pune amprenta pe deciziile sau strategiile Comisiei.

Pentru Ciolacu, fostul secondant al lui Omar Haysam, postura de subaltern lipsit de pretenții poate fi motiv de satisfacie personală. Dar pentru a șasea țară din Uniunea Europeană, rolul de figurant acceptat de premier este dezonorant și inacceptabil!

 

Un comentariu la „Un rol dezonorant și inacceptabil!”

  1. Sper să terminăm cu veriunea:
    ,,Ăștia îi avem,cu ei mergem înainte”!
    Slugi ca Ciolacu,Ciucă și compania lui Iohannis, trebuiesc înlocuiți total.

    Răspunde

Lasă un comentariu