Tarifarea discriminatorie a polițelor RCA, o amenințare pentru șoferii din București și Ilfov

Începând cu luna septembrie, șoferii din București și Ilfov vor trebui să suporte o creștere șocantă de 80% a polițelor RCA! Această măsură reprezintă o lovitură directă pentru cetățenii din această zonă și este o formă de tarifare discriminatorie care nu poate fi acceptată.

Aceasta este doar începutul, iar extinderea acestei măsuri la nivel național pare inevitabilă. Nu ar trebui să se ignore faptul că Bucureștiul este un oraș mare, iar problema trebuie raportată la numărul mare de locuitori. În plus, multe accidente sunt cauzate de mașini din alte județe, iar această realitate nu poate fi trecută cu vederea.

Mă întreb: pe cine apără de fapt ASF? Datoria lor este să acționeze în interesul cetățenilor români, nu al companiilor de asigurări străine!

Românii au un aliat în noi, singurul!

Un comentariu la „Tarifarea discriminatorie a polițelor RCA, o amenințare pentru șoferii din București și Ilfov”

  1. ASÍ, ANAF, ANSVA,PROTECTIA CONSUMATORULUI, AVOCATUL POPORULUI etc. . sînt instituții ale STATULUI, NU ALE POPORULUI.,Ele sınt pline de infractori nepedepsiţi. STATUL ACTUAL E O caracatiță a minciunii, laudei, incompetenţei, şi fraudei. ROMÂNIA nu mai are STAT, decit pe hirtie.

Comentariile sunt închise.